Bel direct : 010 - 455 50 88

Property Details

Nico Koomanskade 828

Stel je eens voor, een gloednieuwe, industriële studio op de 8e etage in Rotterdam, tegenover hotel New York, in Katendrecht. Nu te koop! Deze studio maakt onderdeel uit van project Fenixloods aan de Rijnhaven. Wonen aan het water in een voormalige havenloods met een spectaculair uitzicht op de Maas. De studio heeft prachtige karakteristieke industriële kenmerken van de voormalige havenloods behouden.

Katendrecht is één van de meest populaire wijken in Rotterdam. Stijlvol wonen, in een dynamische stad, met de prachtige skyline van Rotterdam. Droom jij van je eigen studio met een prachtig panoramisch uitzicht? Kom dan de studio bekijken.

De loft is recent opgeleverd en is casco, op badkamer en toilet na. Doordat de studio casco is kun je alles naar eigen inzicht afwerken. De mogelijkheden tot je eigen ontwerpen liggen dus nog voor je open! Met jouw creativiteit maak je de studio helemaal naar eigen smaak en wensen af.

Vanwege de uitstekende ligging heb je alles binnen handbereik; de Fenix Food Factory, theater Walhalla maar ook diverse cafés, eetgelegenheden, theater en natuurlijk de Fenix workspace. Zeer dynamisch!

Op loopafstand, bereik je de Rijnhavenbrug, de brug die Katendrecht met de Wilhelmina Pier (Kop van Zuid) verbindt. Ook het openbaar vervoer biedt uitstekende verbindingen met de rest van de stad.

Het is mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten voor 1 parkeerplaats in ondergelegen Q-Park parkeergarage. De kosten voor een parkeerplaats bedragen € 90,00 per maand.

Indeling:

Entree op begane grond
Een prachtige ruime en moderne entree met brievenbussen, belsysteem/videofoon en toegang tot de bergingen, het trappenhuis en dubbele liftinstallatie.

De studio entree is op de 8e étage en geeft toegang tot het slaapgedeelte, toilet, badkamer, keuken en woongedeelte met terras.

In de keuken zijn alle leidingen geplaatst. De verdere keuze over uitvoering van de keuken en afwerking is geheel aan de individuele wens van de koper.

De moderne, ruime badkamer heeft een prachtige wastafel van Villeroy en Boch met spiegel, goede verlichting en een ruime inloopdouche, voorzien van thermostaatkraan. Ook is er een handdoek radiator. De Mosa tegels op de vloer zijn antraciet, de tegels op de wanden hoogglans wit.
Er is een wasmachine-aansluiting aanwezig.

Hangend wandcloset en fonteintje met toiletkraan. De vloertegels zijn antraciet, de wandtegels hoogglans wit.
Zelfde design als de badkamer.

Bijzonderheden
Het appartement heeft vloerverwarming- én koeling! Bij kou wordt het opgepompte grondwater gebruikt voor verwarming en bij warmte voor verkoeling van het appartement. Hierdoor zijn ook geen radiatoren nodig, zodat de ruimtes optimaal benut kunnen worden.

Tevens handsfree videofoon installatie aanwezig om de algemene entree-deur van beneden te kunnen openen.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Interesse?
Bel of e-mail Rotterdams Vastgoed direct voor een bezichtiging.

Kenmerken

Bouwjaar 2019
Totaal woonoppervlakte ca 40 m2
Eigen grond
Stadsverwarming aanwezig
Kunststofkozijnen
Volledige dubbele beglazing
Ruim balkon
Lift aanwezig
Berging in de onderbouw
Energielabel A aanwezig
Vve in oprichting
Oplevering per direct

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

Rotterdams Vastgoed

Property Map

Other Properties