Bel direct : 010 - 455 50 88

Property Details

Kurt Weilstraat 89, Rotterdam

Kurt Weillstraat 89 te Rotterdam

Deze leuke, goed onderhouden 4-kamer woning heeft een speelse indeling, waardoor de woning aantrekkelijk is voor gezinnen én starters.
De woning is gelegen in de leuke, kindvriendelijke woonomgeving, in een rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde over gemeentegroen met kinderspeelplaatsje. De ligging is gunstig in de nabijheid van een winkelcentrum & supermarkt, openbaar vervoer ( metro), natuur en recreatiegebied “de Zevenhuizerplas en “de Rottemeren. Tevens zijn uitvalswegen (A20) richting Gouda, Utrecht, Rotterdam en Den Haag uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Entree in de hal, met toegang tot het toilet, de meterkast en de lichte woonkamer. Het licht is te danken aan de grote raampartijen aan beide zijden van de kamer.
De wanden zijn wit gestuct en op de vloer ligt een lichte laminaatvloer.
Gezellige woonkamer met aan de straatzijde een zitgedeelte, praktische bergkast onder de trap en een eetgedeelte met half openkeuken aan de tuinzijde.
De half open keuken in U-opstelling is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en een donker werkblad. Tevens beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, elektrische kookplaat en een RVS afzuigschouw. De deur in de keuken biedt toegang tot de tuin.

De tuin is ruim en gesitueerd op het noordwesten. Bereikbaar via achterom. In de tuin staat een stenen berging, voor optimale bergruimte en voorzien van elektra.

1e verdieping:
Overloop die toegang biedt tot de 2 slaapkamers.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en witte wanden. Deze kamer is voorzien van een groot tuimelraam, waardoor veel licht naar binnen valt.
Slaapkamer 2 (voorheen 2 kamers) is gelegen aan de voorzijde van de woning met op de vloer hetzelfde laminaat en gladde, witte wanden. Deze kamer is voorzien van een langwerpig tuimelraam en een vast raam, wat ook hier zorgt voor veel lichtinval.

Tevens vanuit de overloop toegang tot de moderne badkamer, welke is voorzien van donkergrijze vloertegels en lichte tegels aan de wand. De badkamer beschikt over een glazen inloopdouche, wastafel met meubel en tweede toilet.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping is de 3e slaapkamer. Er is een dakkapel en er is voldoende bergruimte achter de knieschotten. Tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger.
De vloer is voorzien van een lichtgrijze vloerbedekking en de wanden zijn licht.

Bijzonderheden:
-Eigen grond
-Volledig voorzien van dubbele beglazing
-Verwarming en warm water middels stadsverwarming
-Dakkapel
-Tuin aanwezig
-Aantal kamers 4 (voorheen 5)
-Woonoppervlakte 110m2
-Perceel van 115m2

Oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Property Map

Other Properties