Bel direct : 010 - 455 50 88

WONING VERHUREN

 

Leegstand is voor een verhuurder een kostenpost

Het verhuren van woningen is vaak een complexe bezigheid. Het vergt een hoop tijd om de juiste en de goede huurder te vinden op een zo kort mogelijke termijn.

Rotterdams Vastgoed is uw partner in deze. Met de juiste kennis op de onroerend goed markt, expertise en vooral enthousiasme om uw woning op professionele wijze te verhuren.

Met een groot bestand aan woningzoekenden, connecties met inter- en multinationale organisaties, internationale opleidingsinstituten en nationale en internationale overheden, kunnen wij voor u de juiste kandidaat vinden. En uiteraard is deze kandidaat vooraf gescreend middels identiteitspapieren en werkgeversverklaringen en andere eventueel relevante gegevens. Uiteraard moet de potentiële kandidaat voldoen aan het door u vooraf afgegeven profiel.

Mochten wij niet direct beschikken over de juiste kandidaat dan zullen wij middels onze internetsite en andere verhuursites, onze mailingen aan vaste afnemers en advertentiecampagnes de woning voor u aanbieden.
Neem gerust contact met ons op of vul het verhuur formulier in, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Wij verzorgen voor u de huurovereenkomst conform ROZ-normen en algemene bepalingen. Ook kunnen wij voor u de woning beheren. Klik hier voor meer informatie over Beheer.