Bel direct : 010 - 455 50 88

Taxatie

Taxatie

Naast onze hoofdactiviteiten, bieden wij aan onze cliënten een taxatieservice door heel Nederland.
taxatie
Er kunnen veel redenen zijn om een woning te laten taxeren. De bekendste is uiteraard de taxatie voor het aanvragen van een hypotheek. Maar ook bij bijvoorbeeld een scheiding of overlijden is er meestal een taxatie nodig om de zaken goed af te werken.Als er een taxatie van uw woning wordt verricht, dient er nauwkeurig gekeken te worden naar de diverse waardebeïnvloedende factoren van de woning en de omgeving. Denk hierbij aan de staat van onderhoud, het materiaalgebruik en de locatie. Daarnaast wordt er onder meer bij de gemeente en het kadaster geïnformeerd naar de bodemgesteldheid en andere bijzonderheden die op het perceel kunnen rusten.Voor een goed en betrouwbaar taxatierapport is het belangrijk dat dit wordt opgesteld door een deskundige taxateur.

Alle taxaties die worden uitgevoerd door Rotterdams Vastgoed zijn erkend.

Ook zijn de deskundige taxateurs  aangesloten bij het NWWI. 

Het NWWI is opgericht om financiers en consumenten zekerheid te bieden over de waarde van woningen.

Daarnaast streeft het instituut naar een gezonde prijs-kwaliteitverhouding van taxaties.

Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie volgens heldere richtlijnen tot stand komt. Door taxateurs betrouwbare taxatieproducten te bieden, schept het instituut de voorwaarden voor kwalitatief goede en objectieve taxaties.
Taxaties die duidelijke, op de situatie toegespitste informatie leveren. Zo ontstaan maatproducten. Het NWWI is een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Het keurmerk staat voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit.Klik hier voor het aanvragen van een NWWI taxatie.