Bel direct : 010 - 455 50 88

Property Details

Jacob van Lennepstraat 6, 3314 RV Dordrecht

3 Bedrooms 1 Bathrooms Year Built: 1926

JacobvanLennepstraat6-Dordrecht-15Omschrijving

Karakteristieke en lichte eengezinswoning van 88 m2 (exclusief bijkeuken) met voortuin en op het zuiden gelegen achtertuin. Deze woning bied je de kans om geheel naar eigen wens op te knappen! De woning is gebouwd in 1926 en heeft authentieke details zoals een balkenplafond. De woning met vier kamers ligt in een rustige, kindvriendelijke straat, in een gezellige woonomgeving en biedt veel bergruimte. In de straat en in de directe omgeving is er voldoende gelegenheid om te parkeren.

In de afgelopen jaren zijn de kozijnen vervangen door kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Verder is de woning wat gedateerd en deze biedt dus een mooie gelegenheid om geheel naar eigen wens op te knappen.

OMGEVING

Praktische locatie, gelegen in de buurt Krispijnse Driehoek.
Nabij uitvalswegen. Binnen 2 minuten bevind je je op de N3, A15 en A16 en binnen 5 minuten ben je al in het prachtige centrum van Dordrecht.
Op loopafstand is er een supermarkt, diverse winkels en het mooie Weizigtpark.
Ook het NS-station van Dordrecht ligt in de buurt; 5 minuten fietsen.

INDELING

Entree naar de hal met toegang tot toilet en meterkast.
Vanuit de hal kom je in de lichte en ruime woonkamer die voorzien is van laminaat.
De woonkamer heeft authentieke details, zoals een balkenplafond en een open haard.

De halfopen keuken is eenvoudig maar netjes en heeft inbouwapparatuur zoals een oven en een 4-pitsgaskookplaat met afzuiger.
Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin met ligging op het zuiden, en de aangebouwde bijkeuken. In de achtertuin bevindt zich nog 1 berging, waarvan één met opstelplaats cv-ketel. Tevens is er elektra en verwarming. De tuin is ook bereikbaar via een achterom.

1E VERDIEPING

Vanuit de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van ligbad met douche, wastafel en is geheel betegeld.
Raam voor licht en ventilatie.

Op de overloop is bergruimte gecreëerd.

Slaapkamer 1 en 2 liggen aan de voorzijde van de woning, de ouderslaapkamer en de badkamer liggen aan de achterzijde. De slaapkamers hebben ingebouwde kasten en de ouderslaapkamer heeft een inbouwkluis.

BIJZONDERHEDEN

– Eigen grond
– Bouwjaar 1926
– Voor- en achtertuin aanwezig
– Twee aanbouwbergingen
– Kunststofkozijnen
– Voorzien van dubbele beglazing
– Plat dak
– Aantal kamers 4
– Woonoppervlakte 88 m2
– Perceel van 129 m2

OPLEVERING PER DIRECT

ALGEMENE INFORMATIE

In verband met het bouwjaar is de ouderdomsclausule van toepassing op de woning.

Wil je een afspraak maken om het huis te bezichtigingen? Dat kan!

Wij zorgen ervoor dat je goed en veilig onze woningen kunt bezichtigen. Vanwege het coronavirus doen wij geen groepsbezichtigingen maar alleen bezichtigingen van max. 2 bezoekende personen en wij houden ons aan de RIVM-maatregelen (1,5 meter afstand).
Wij zorgen ervoor dat deurknoppen etc. van tevoren zijn gedesinfecteerd.
Wij verzoeken je tijdens de bezichtiging de gepaste afstand van 1,5 meter te houden.

VOOR DE AFMETINGEN VERWIJZEN WE U GRAAG NAAR DE DIGITALE PLATTEGRONDEN.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Property Map