Bel direct : 010 - 455 50 88

Veelzijdig wonen in Rotterdam-Mathenesserdijk

Na het succes van fase 1 en 2, zijn wij inmiddels gestart met de verkoop van fase 3 van dit prachtige project.

mathenesserdijk 1

In deze fase worden er 43 nieuwbouwwoningen opgeleverd bestaande uit 17 maisonnette woningen straatzijde met een groot terras. Daarnaast worden er 17 maisonnette woningen met dakterras opgeleverd. U kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de 9 appartementen, welke beschikken over een balkon. Tevens hebben wij binnen dit project een bedrijfs/winkelruimte te koop staan. Genoeg keuze denken wij zelf!

Wordt het een tweelaagse stadswoning met terras of gaat u toch voor dat ruime appartement met drie slaapkamers? De keuze is aan U. Er zijn zeven verschillende woningtypes, welke worden opgeleverd in deze fase. Daarnaast beschikt elke woning over een balkon of terras. Ook is het mogelijk om een privé-parkeerplaats in de afgesloten stallingsgarage te kopen, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek.

Genoeg redenen om te kiezen voor deze prachtige locatie in Historisch Delfshaven!

  • Groene buurt                                                      • Euromast
  • Kindervriendelijke buurt                                 • Sparta stadion
  • Ziekenhuis                                                           • van Nelle Fabriek
  • Openbaar vervoer in directe omgeving         • Bejaardenhuis
  • Bibliotheek in nabije omgeving                      • Big Shops parkboulevard
  • Diergaarde Blijdorp                                          • Winkelstraat Schiedamseweg
  • Basisschool                                                         • Zorglocatie Laurens
  • Hogere school                                                    • Twee wekelijkse Grote Visserij markt
  • Universiteit                                                         • De Machinist

Kortom; wie op zoek is naar een nieuwe en betaalbare woning is van harte welkom in Van Dorp. Van Dorp is een nieuwbouwproject met een veelzijdig aanbod aan woningtypen in de karakteristieke Rotterdamse wijk Bospolder-Tussendijken & Historisch Delfshaven.

Historisch Delfshaven – Mathenesserdijk

In Delfshaven komt het rijke verleden van een pittoresk stukje stad samen met de creatieve dynamiek van hedendaagse stadsontwikkeling op het Coolhaveneiland.

Coolhaveneiland is in 1922 ontstaan met het graven van de Coolhaven, een scheepsroute naar het open water van de Maas. Tegenwoordig is het een ontwikkelgebied voor creatieve ondernemers. Met als vlaggenschip De Machinist. Deze oude zeevaartschool is in authentieke stijl omgebouwd tot een pand voor onder meer creatieve bedrijven.

Historie
Delfshaven is rond 1400 ontstaan nadat de stad Delft een haven had aangelegd tussen de Delftse Schie en de Maas. Rotterdamse expansiedrang leidden uiteindelijk tot de annexatie van Delfshaven in 1886. Talloze historische gebouwen en elementen uit honderden jaren geschiedenis zijn bewaard gebleven en gerestaureerd. De lijst bezienswaardigheden in het huidige Historisch Delfshaven is lang: van de Pelgrimvaderskerk en het Zakkendragershuisje tot het VOC pakhuis aan de Achterhaven.

De bewoners
De wijk Delfshaven heeft ruim 6.500 inwoners. Naast een grote groep studenten en starters met goede arbeidsvooruitzichten, hierdoor kent de wijk een diverstiteit aan huishoudens. Bewoners hebben ‘the best of both worlds’ op loopafstand: een rustig woonbuurtje met aantrekkelijke pleinen en levendige randen met stedelijke lanen en waterfronten.

Voorzieningen
De wijk Delfshaven is het centrum van voorzieningen in het gelijknamige gebied. In Historisch Delfshaven is een ruime keus aan galeries en eethuisjes en is het heerlijk ronddwalen langs het water. Op het Coolhaveneiland zijn culturele voorzieningen van stedelijk belang en heerst volop creatieve bedrijvigheid. Wie op zoek is naar groen, rust en stilte vindt dat in De Schat van Schoonderloo, een bijzonder bewonersparkje.

Rotterdam West
Rotterdam is een wereldse woonstad, met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven en in de bruisende binnenstad. Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen, ongeacht leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond, er kan aarden. Rotterdam is een wereldse leefstad. Met restaurants uit alle windstreken, spectaculaire evenementen zonder grenzen, mondiale topsport en een rijk cultureel leven, met een internationaal gereputeerd orkest, spraakmakende musea, invloedrijke festivals, filmhuizen en bioscopen, poppodia en een theateraanbod dat varieert van klassiek tot klucht. Een stad ook voor rustzoekers, dankzij prachtige parken, uitgestrekte waterplassen en de kust, waar zee, strand en duinen lonken.

Voor een verzetje zitten sportschool en theater om de hoek. De markt op het Visserijplein is op een steenworp afstand. Steeds meer ambachtelijke ondernemers en bijzondere eettentjes weten Spangen te vinden. Uit het Sparta stadion klinkt gejuich. Kies voor uitdaging en ontdek het ware gezicht van Spangen.

Rotterdam is een wereldse zakenstad, met een haven die tot de grootste ter wereld behoort en de toegangspoort tot Europa is. Een stad met talrijke multinationals en financiële dienstverleners, een hoogwaardige medische sector en dynamische economische netwerken. Een stad die, mede dankzij haar ligging op het kruispunt van weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen, voor bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats is.

Direct Inschrijven(Formulier)

Klik hier voor de complete Brochure (PDF)

PDF Brochure