Bel direct : 010 - 455 50 88

Property Details

Hogedijk 75, Bergambacht

500 Sq. Ft 7 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Garage

Beschrijving

Op een mooie landelijke locatie gelegen nabij de rivier De Lek en met een riant uitzicht over het polderlandschap, een vrijstaand Villa mettuin. Het woonhuis is gebouwd rond 1988 en is van alle moderne comfort voorzien. Met maar liefst 12 slaap-/werkkamers is dit een ideale woning voor grote gezinnen of thuiswerkers of een bedrijf/praktijk aan huis. Tevens zijn er 2 badkamers aanwezig en 2 keukenblokken. Vanuit de woonkamer is de veranda en de onderliggende veranda bereikbaar.
Het perceel beschikt over een op-/afrit naar de Hogedijk. De woning is gelegen op een zeer fraaie kavel grond en is gesitueerd tussen de bebouwde kom van Schoonhoven en Ammerstol, nabij “de Hemstoep”. Hierdoor is de woning gelegen in de nabijheid van winkels, scholen en diverse andere voorzieningen. Parkeergelegenheid is aanwezig onderaan de dijk op eigen terrein. Uiteraard is een parkeergarage aanwezig voor max 2 auto’s. Een unieke kans voor wie “buiten” wil wonen, maar toch met de voorzieningen van Schoonhoven binnen handbereik!

INDELING:
Begane grond: entree met meterkast, toilet met fontein, woonkamer, keuken met Amerikaanse koelkast. Eerste verdieping: entree/hal, kantoor-/slaapkamer, open badkamer met een luxe jacuzzi v.v. inloopdouche, wastafel, vanuit de 1e verdieping heeft u uitzicht op de woonkamer.  Tweede verdieping: vide, vaste kast, slaapkamer/ inloopkast. De woning is gemaakt op een dijk: Souterain: inbouwkeuken en 5 separate (werk/slaap) kamers, SAUNA, deur naar de ruime veranda over het gehele breedte van de woning.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar circa 1988
• Woonoppervlakte ca. 500 m2
• Fraai uitzicht over de weilanden
• Ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein
• Centraal en landelijk gelegen in de Krimpenerwaard nabij diverse uitvalswegen
• Zeker een bezichtiging waard
• Oplevering in overleg.

Property Map

Other Properties