Bel direct : 010 - 455 50 88

Property Details

Walenburgerweg 99 A, Rotterdam

95 Sq. M 3 Bedrooms

In de rustige, groene Provenierswijk, op de grens met Blijdorp, ligt dit karakteristieke appartement uit de Amsterdamse school verdeeld over twee verdiepingen. De ideale woning voor starters en jonge gezinnen; op loopafstand van het centrum, openbaar vervoer en winkels. Met het Vroesepark en Diergaarde Blijdorp om de hoek, en een zonnig dakterras voor avonden buiten.

Indeling
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en de gedeeld derde verdieping.

Eerste verdieping
U komt binnen via een trappenhuis. Entree hal met meterkast, toilet en trap naar de bovenste verdieping.

Links bevindt zich een gezellige woonkamer met daarbij, via een opengebroken muur, een werkkamer met Frans balkon. In de woonkamer zijn hand getimmerde servieskasten ingebouwd.

Rechts bevindt zich een ruime eetkamer met daarbij, opnieuw via een opengebroken muur, een hand getimmerde keuken met een balkon aan de tuinzijde. De keuken is voorzien van de nodige apparatuur (koelkast, diepvries, kookplaat, vaatwasser, combi magnetron /oven,.). Ook in de eetkamer zijn hand getimmerde servieskasten ingebouwd.

Tussen eet- en woonkamer bevindt zich een ‘en suite’ tussenkamer met authentieke schuifdeuren.

Bovenste verdieping
Op de bovenste verdieping, te bereiken via een eigen trap in de gang, bevindt zich een nette badkamer met douche, een kast met wasmachine en droger opstelling, de slaapkamer met inloopkast, en een ruim dakterras gelegen op het westen.

Renovaties en verbouwingen
Met behoud van de authentieke details zoals diverse glas in lood ramen, marmeren schouwen en schuifdeuren voorzien van geslepen glas is de woning volledig gerenoveerd in 2007-2008. Onder meer is het exterieur grondig aangepakt. Ook zijn de ruimtes groter gemaakt door het wegbreken van verschillende muren. Er is een nieuwe keuken getimmerd, nieuwe inbouwkasten, en een ‘walk in closet’.

Bijzonderheden:
• Originele gelakte hardhouten vloeren
• Hardhouten kozijnen voorzien van dubbel glas en glas in lood
• woonoppervlakte ca 95 m2
• Interieur eventueel ter overname
• Parkeervergunning verkrijgbaar
• Oplevering in overleg.

Property Map

Other Properties